Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти.

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни подходи, за да гарантираме, че пациентите получават най-добрите продукти за своето здраве.

Визията ни е да доставяме на българските пациенти модерни, ефикасни и висококачествени продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Мисията ни е да градим печеливши и стабилни дългосрочни партньорства с фармацевтични производители, лекари, фармацевти и пациенти, да бъдем техния предпочитан и надежден партньор и да растем заедно, предлагайки им нашите знания, опит и експертност от фармацевтичния пазар в България!

Австрийската компания Caricol Immune & Digestive Health GmbH разработва и произвежда натурални продукти, които помагат за поддържане на нормално храносмилане и имунно здраве – 100% биологично сертифицирани!

Портфолиото на фирмата производител включва продуктите Caricol – за лечение на запек и метеоризъм и Caricol – Gastro – при гастрит и рефлукс; парене, дразнене и киселини в стомаха. Основната активна съставка е био екстракт от папая, произведен по уникален патентован процес. Ефикасността на продуктите е клинично доказана чрез рандомизирани плацебо-контролирани клинични изпитвания.